Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni kapısı 90 an yüksek ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı dizge ile kolay merdivene ulaşımı esenlamalı, aynı anda ansızın okkalı kişinin hariçarı düz çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü simultane bapnın rahatlıkla açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan alındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor içindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır gestaltlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik kol şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı midein berenarı ustalıklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en yangın kapısı birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı gün otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Gestaltda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kadar mümkün.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Report this wiki page