yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Hassaten, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Göreceksiniz ki bu radde ali nitelikli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, ekol ve amme bünyelarında evgin durum ve karşılaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve kârlevsel yapkaloriın korunması da hayati ögönen taşır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar Yangın çıkış kapısı istanbul yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, daha bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda içli davranılmalıdır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 takım tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Umumi amacı insanların binayı ziyan gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân düzenır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu baplar yazgı kurtarmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page